Cod fiert cu roșii și șofran

Codul poșat cu roșii și șofran este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 380 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de file de cod, frunze de dafin, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 95%. Rețete similare includ Cod fiert cu roșii și șofran, Cod fiert în bulion de roșii-șofran, și Pere de șofran braconat.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie peste mediucăldură.
Adăugați usturoiul și piperul de Alep șigătiți, amestecând des, până când sunt parfumate (usturoiulnu ar trebui să capete nicio culoare), aproximativ3 minute.
Adăugați roșiile, zdrobind cu mâinilepe măsură ce le adăugați, vin, frunze de dafin, șofran și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când aromele se amestecă, 5-7 minute; condimentează cu sare și piper.
Reduceți focul la mediu-mic; condimentați codulcu sare și piper și puneți-l în tigaie.Acoperiți și gătiți la foc mic până când codul este opac peste tot și începe să se descuameze,5-7 minute (bucățile mai groase vor dura mai mult pentru a găti).
Transferați ușor codul în boluri puțin adânci șilingura de braconaj lichid peste.
Bas negru sau fileuri de cambulă
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio