Cod fiert cu fenicul, cartofi & Littlenecks

Cod fiert cu fenicul, cartofi & Littlenecks
Cod fiert cu fenicul, cartofi & Littlenecks ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.31 pe portie. Dacă aveți la îndemână usturoi, suc de scoici, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Littlenecks în bulion de fenicul, Fenicul fiert și cartofi, și Fenicul fiert cu roșii și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 163°. condimentați codul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți amestecul de fiert.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă feniculul, se presară cu un vârf de sare și piper și se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Scoateți tigaia de pe foc și transferați feniculul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Puneți tigaia la foc mic și adăugați usturoiul, șalota, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați sucul de scoici, cartofii, roșiile, lichiorul, frunza de dafin, cimbru, semințele de fenicul și șofranul în tigaie. Ridicați focul la mediu și aduceți la foc mic. Se fierbe timp de 3 minute pentru a începe gătitul cartofilor. Cuibărește bucățile de cod și scoicile în sos, îngrămădind feniculul deasupra peștelui și asigurându-te că toți cartofii sunt scufundați. Acoperiți bine tigaia cu un capac sau folie de aluminiu și fierbeți la cuptor până când peștele este aproape gătit, 10 până la 15 minute, în funcție de grosime. Cu o spatulă cu fante, transferați codul în 4 boluri puțin adânci. Aduceți lichidul de fierbere, scoicile și legumele la foc mic deasupra aragazului, acoperiți tigaia și gătiți până când scoicile sunt deschise și legumele sunt fragede, cu 3 până la 6 minute mai mult. Împărțiți scoicile deschise (aruncați-le pe cele nedeschise) și legumele printre boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(din Cutie)(din Cutie)
șofranșofran
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Adăugați frunzele de fenicul și pătrunjelul în lichidul de fierbere din tigaie. Se aduce la foc mic și se toarnă peste pește și legume. Sugestii de servire pâinea crocantă cu usturoi servită alături este perfectă pentru a absorbi sosul aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
340, grăsime
2
12, Calorii Grase
1
110, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
33, Grăsimi Mononesaturate
4
8, carbohidrați
5
530, colesterol
6
75, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
21, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista