Cod de sare poșat cu legume și maioneză cu usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul De sare Poșat cu legume și maioneză cu usturoi. Această rețetă servește 8 și costă 2,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 369 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți cuișoare, ouă, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi prăjiți cu sare de busuioc și maioneză de usturoi, Cartofi prăjiți cu sare de busuioc și maioneză de usturoi, și Prăjituri de Cod de sare cu maioneză cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Oală de paste de 6 litri prevăzută cu o strecurătoare
Cu una sau 2 zile înainte de pregătirea vasului finalîn funcție de sarea peșteluiașezați codul de sare într-un castron cu apă rece și înmuiați, acoperit, în frigider. Schimbați apa de trei sau patru ori în timpul perioadei de înmuiere pentru a elimina excesul de sare.
Scurgeți și clătiți peștele.
Așezați codul într-o cratiță mare.
Adăugați apă rece proaspătă pentru a acoperi, împreună cu coaja de portocală, ramurile sau sferturile de fenicul, ceapa înțepată cu cuișoare și boabele de piper și aduceți doar la foc mic la foc mediu. Scoateți imediat tigaia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea cel puțin 15 minute.
Scurgeți bine și aruncați aromele. Răsturnați orice piele grasă de pe pește și îndepărtați orice oase. Rupeți peștele în bucăți mari și aranjați pe un platou.
Gătind fiecare legumă separat, aburiți sfecla, cartofii și morcovii. Curățați și înjumătățiți sau sfărâmați sfecla și aranjați pe un platou separat doar pentru legume.
Adăugați cartofii în platou. Înjumătățiți morcovii pe lungime și aranjați pe platou.
Se curăță separat, se reîmprospătează și se scurge conopida și fasolea verde. Aranjați conopida și fasolea pe platou. Aranjați ouăle în jurul marginilor platoului. Aduceți platourile la masă și serviți cu sosul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.