Cod De Pâine La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați codul copt. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $ 3.67 pe portie. O porție conține 353 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pansamentul de salată ranch, crutoane de umplutură condimentate, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până umplutura ai putea urma acest curs principal cu Pâine de porumb fără Gluten pentru umplutură sau desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tilapia La Cuptor, Scoici coapte și pâine, și Pui La Cuptor Cu Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați crotonii zdrobiți și pătrunjelul.
Stropiți codul cu sos de salată, apoi acoperiți cu amestec de firimituri. Spritz cu spray cu aromă de unt.
Se pune într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți, neacoperit, la 400 de minute timp de 10-15 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Jean Biecher Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Jean Biecher Pinot Gris
Acest Pinot Gris are o frumoasă culoare galben-aurie. Bogat în complexitate aromatică, Pinot Gris poate dezvălui note tipice de fum, precum și arome delicioase de fructe uscate, caise, miere, ceară de albine și turtă dulce. Acest vin amplu și cărnos este susținut de o tensiune încântătoare care conferă vinului o structură plină de corp. Finisajul este lung și bine echilibrat.are o textură nobilă, catifelată, uneori cu nuanțe netede și mătăsoase.Cu bogăția sa de exprimare, Pinot Gris are o îndrăzneală naturală, capabilă să fie asortată cu mâncăruri de obicei pentru vinuri roșii. Cu un indiciu de subteran pământesc și fumos, Pinot Gris d ' Alsace face un meci admirabil pentru ciupercile girolle prăjite, risotto cu ciuperci boletus.