Cod Cu Praz Și Roșii
Codul cu praz și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 217 calorii. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, cod, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Talpă cu praz și roșii, și Cod Cu Praz, Roșii Și Măsline.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Într-un vas de copt de 9 x 13 inci, aruncați împreună praz, suc de lămâie, ulei, coajă de lămâie, cimbru, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți cu folie și coaceți până când prazul începe să se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.