Cod cu Chorizo și orez de fasole verde-migdale
Codul cu Chorizo și orez de fasole verde de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 341 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână orez, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de fasole verde, orez roșu și migdale din cartea de bucate a pieței franceze, Cina în seara asta: orez cu Chorizo, creveți și măsline verzi, și Supă de fasole verde și migdale pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.