Cod cu caju coapte în plicuri din folie

Cod cu caju coapte în plicuri din folie
Codul cu caju copt în plicuri de folie este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 524 calorii, 40g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, sare, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ham ' n ' Swiss Plicuri, Plicuri de Fudge, și Plicuri de miel și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 204°. au pregătit patru pătrate de 12 inci de folie de aluminiu. Ungeți ușor părțile plictisitoare ale pătratelor foliei. Îndoiți fiecare pătrat în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ardeiul roșu și gătiți, amestecând des, până când începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
4
Adăugați scallions, ghimbir și usturoi și amestecați până când usturoiul își degajă aroma, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
5
Se ia de pe foc, se adaugă mazărea de zahăr și se amestecă până când sunt acoperite cu ulei. Condimentați ușor legumele cu sare și piper (sosul de soia și ghimbirul vor oferi sare și căldură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
LegumeLegume
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Condimentați ușor codul cu sare și piper. Deschideți un pătrat de folie și așezați un file pe jumătatea inferioară. Se acoperă cu o pătrime din legume, 1 lingură de sos de soia și 1 lingură de unt, tăiate în câteva bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Sos De SoiaSos De Soia
UntUnt
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se presară cu o pătrime din caju tocat. Îndoiți pătratul pentru a închide peștele și legumele și strângeți bine marginile închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CajuCaju
PeștePește
8
Așezați pe o foaie mare de copt. Repetați cu peștele rămas, legumele, sosul de soia și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Sos De SoiaSos De Soia
UntUnt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute (aceasta va finaliza gătirea peștelui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Pentru a servi, așezați un pachet de folie pe fiecare farfurie. Permiteți tuturor să deschidă fiecare pachet de folie străpungându-l cu vârful unui cuțit ascuțit pentru cină. Puteți vărsa conținutul ambalajului pe fiecare farfurie sau puteți mânca direct din folie. Aveți grijă: aburul care scapă poate fi foarte fierbinte!
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista