Cod Cu Ardei Iute Prăjiți Și Cayenne

Codul cu ardei iute prăjiți și Cayenne este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 370 calorii, 61G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $6.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de șalotă, ulei de măsline, file de cod și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Ardei iute de curcan cu ardei jalape roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Spălați și uscați ardeii. Frecați cu o cantitate mică de ulei de măsline pentru a ajuta la prăjire. Prăjiți ardeii peste o flacără deschisă pe un grătar sau arzător cu gaz sau chiar în cuptor. Prăjiți până când ardeii sunt moi și pielea este veziculoasă. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Îndepărtați pielea și îndepărtați semințele și abururile.
Combinați ardeii prăjiți, uleiul de măsline rămas, usturoiul, șalotele, ardeiul cayenne și sarea de mare în robotul de bucătărie și piureul până se omogenizează.Frecați o foaie de biscuiți sau pulverizați cu ulei de măsline pentru a preveni lipirea (sau acoperiți tigaia cu hârtie pergament), așezați codul pe tava. Răspândiți uniform piureul de ardei prăjiți peste partea superioară și laterală a fileului de cod.
Coaceți timp de aproximativ 20-30 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță: temperatura internă a fileului de cod ar trebui să fie de 155 de grade.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.