Cod crocant gătit 'unilateral' cu praz cremă

Codul crocant gătit 'unilateral' cu praz cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 934 calorii, 162g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $15.33 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 104 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praz pentru copii, file de cod, lămâi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Cremă De Praz, Cremă De Praz, și Cremă de stridii și praz pe pâine prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează codul cu sare și piper.
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie mare antiaderentă până când strălucește.
Adăugați codul, partea de prezentare în jos. Acoperiți și gătiți fără să vă mișcați până când peștele este gătit, aproximativ 15 minute (carnea trebuie să se descuameze ușor atunci când este trasă cu o furculiță). Transferați cu grijă peștele pe o farfurie mare, cu partea crocantă în sus și cortul cu folie pentru a vă încălzi.
Se toarnă cea mai mare parte a uleiului din tigaie și se readuce la foc mediu.
Adăugați prazul, condimentați cu sare și piper și transpirați până se înmoaie, aproximativ 6 minute, adăugând până la 1/3 cană de apă pentru a încuraja înmuierea, dacă este necesar.
Adăugați 1/3 cană de apă pentru a ajuta la înmuierea prazului în continuare.
Adăugați smântână, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Gatiti pana se ingroasa usor, apoi condimentati dupa gust cu sare si piper. La farfurie, scoateți prazul cremă pe fundul unui vas de servire și acoperiți cu codul, cu partea aurie în sus.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.