Cod ars cu sos de chowder
Codul ars cu sos de chowder este un fel principal care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 593 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de cremă dublă, șalotă, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Cod ars cu sos Chile, Cod prăjit cu sos de busuioc, și Cod ars cu sos de spanac-lămâie.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie. Gătiți șalota și lardonii sau slănina timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie.
Adăugați vinul, cartoful și 50 ml apă. Acoperiți, apoi gătiți timp de 10 minute, amestecând des, până aproape se înmoaie. Sfat în scoici, capac, apoi gatiti timp de 5 minute până când au deschis aruncați orice care dont. Se amestecă porumbul dulce și smântâna și se păstrează la cald.
Încălziți o tigaie antiaderentă până la fumat.
Adăugați uleiul, rotiți-l, apoi puneți fileurile, cu pielea în jos. Condimentați, apoi gătiți timp de 3-5 minute până când pielea este crocantă. Întoarceți cu grijă, apoi gătiți încă 2 minute până când sunt fierte. Puneți amestecul cremos de cartofi în 2 boluri puțin adânci.
Puneți câte un file de cod în fiecare și presărați arpagic.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.