Cod ars cu sos de chowder

Cod ars cu sos de chowder
Codul ars cu sos de chowder este un fel principal care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 593 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de cremă dublă, șalotă, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Cod ars cu sos Chile, Cod prăjit cu sos de busuioc, și Cod ars cu sos de spanac-lămâie.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie. Gătiți șalota și lardonii sau slănina timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați vinul, cartoful și 50 ml apă. Acoperiți, apoi gătiți timp de 10 minute, amestecând des, până aproape se înmoaie. Sfat în scoici, capac, apoi gatiti timp de 5 minute până când au deschis aruncați orice care dont. Se amestecă porumbul dulce și smântâna și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Încălziți o tigaie antiaderentă până la fumat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați uleiul, rotiți-l, apoi puneți fileurile, cu pielea în jos. Condimentați, apoi gătiți timp de 3-5 minute până când pielea este crocantă. Întoarceți cu grijă, apoi gătiți încă 2 minute până când sunt fierte. Puneți amestecul cremos de cartofi în 2 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Puneți câte un file de cod în fiecare și presărați arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și DecojițiJumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista