Cod aburit cu legume crocante
Codul aburit cu legume crocante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 251 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sparanghel, ardei gras, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Baie de iaurt cu curry cu Broccoli aburit crocant, Talpa mea aburită și legumele, și Legume Aburite Cu Susan.
Instrucțiuni
Într-o oală mare prevăzută cu 2 coșuri cu aburi stivuibile sau în 2 oale prevăzute fiecare cu un coș cu aburi, aduceți 1 inch de apă la fierbere. Rupeți patru foi de folie lungi de 15 inci. Movilă o pătrime din legumele din centrul fiecărei foi.
Presărați legumele cu ierburile și condimentați cu sare și piper. Puneți un file de cod pe fiecare movilă de legume și condimentați cu sare și piper. Completați fiecare cu 1 lingură de vin și 1/2 lingură de unt. Îndoiți marginile foliei și sigilați.
Transferați pachetele în coșurile cu aburi. Acoperiți și aburiți timp de 15 minute.
Transferați pachetele într-un platou mare cu margini și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Deschideți pachetele cu atenție, glisați peștele și legumele împreună cu orice sucuri pe farfurii și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.