Cocteiluri De Cazan Cu Bule
Barbotare Cauldron cocktail-uri ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.6 pe portie. O porție conține 91 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de nectar de pere, șampanie, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Barbotare cazan brânză Dip cu Bat aripa Dippers, Bubbling Pâine Chifle Lipicioase, și Cauldron Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mediu cu apă și strângeți jumătatea de lămâie în el. Curățați perele și adăugați-le în apa cu lămâie. Folosind un mic baller de pepene galben, scoateți bile din fiecare pere; întoarceți bilele în apa cu lămâie. Veți avea nevoie de 16 bile de pere. Folosind o scobitoare, faceți o gaură mică în fiecare bilă de pere și introduceți un coacăz în fiecare gaură.
Se toarnă 1 lingură de nectar de pere în fiecare din cele 8 flauturi de șampanie. Umpleți flautele cu șampanie. Spear 2 pere "globi oculari" pe o scobitoare, pune în fiecare flaut și servește imediat.