Cocktailul Cusco

Cocktailul Cusco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cocktailul Cusco. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 119 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți suc de grapefruit, aperitiv de portocale amare, răsucire de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cocktail Gringo rusesc un cocktail creat de prieteni ucraineni și spanioli, Shrimp Cocktail Bar: Sos Clasic De Cocktail, Crema De Avocado, Remoulade, și Cocktail de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi Inta y Aguacate) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți gheața într-un agitator de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
Vermut StropitorVermut Stropitor
2
Se toarnă pisco, suc de lămâie, aperitiv de portocale amare, sirop simplu, suc de lămâie și suc de grapefruit în agitator. Agitați de câteva ori pentru a combina; se toarnă într-un pahar înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Sirop SimpluSirop Simplu
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
AperitivAperitiv
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Garnisiți cu răsucire de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista