Creveți picant & Crab Cocktail ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 173 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, carne de crab, suc de clamato și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de Cocktail Sriracha, Creveți și Crab cu Cocktail Salsa, și Cocktail Picant De Creveți Adobo.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați primele 10 ingrediente. Îndoiți ușor creveții, crabul și avocado. La frigider, acoperit, cel puțin 2 ore sau până la frig.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Podgoria Paragon Tangenta Pinot Gris
Aromele de floare de portocal, ananas, grapefruit și un indiciu de piper sunt urmate de arome concentrate de piersici coapte, mandarine și măr verde. Corpul mediu, cu aciditate crocantă și o senzație cremoasă de gură, se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiar și cârnați la grătar.