Cocktail de rubarbă și ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cocktailul de rubarbă și ghimbir. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 1 și costă $3.26 pe portie. O porție conține 962 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă de la Serious Eats are 236 de fani. Mergeți la magazin și ridicați bere picantă de ghimbir, suc de la 1 lime, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Cheesecake Cu Ciocolată Albă Și Ghimbir, Ghimbir Fragil Și Rubarbă, Cocktail De Reuniune Cu Rubarbă, și Cocktail De Busuioc De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rubarba, apa și zahărul într-o cratiță mică.
Se încălzește la foc mare până la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți la foc mic și continuați să gătiți până când rubarba se descompune, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină. Siropul de rubarbă se va păstra timp de o săptămână într-un recipient sigilat la frigider.
Pentru Cocktail: într-un agitator de cocktail umplut cu gheață, combinați siropul de rubarbă, vodca și sucul de lămâie. Se agită timp de 10 secunde.
Se strecoară într-un pahar collins umplut cu gheață. Se acoperă cu bere de ghimbir și se ornează cu o pană de tei.