Cocktail de homar cu sos continental
Cocktail de homar cu sos continental ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 1,49 USD per porție. O porție conține 278 de calorii, 11 g de proteine și 22 g de grăsimi. Un amestec de maioneză, ceapă, ketchup și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee, homar la abur cu sos de ierburi și biscuit de homar și cocktail de salată de homar.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă și amestecați ceapa, lămâia, foile de dafin, boabele de piper și sare. Se aduce la fierbere.
Pune homarii în apă clocotită și gătește până la roșu aprins, aproximativ 12 minute pentru 1 kilogram și încă aproximativ 5 minute pentru fiecare kilogram în plus.
Scoateți homarii fierți din oală și clătiți sub apă rece. Se da la frigider si se serveste rece.
Într-un castron mic, amestecați maioneza, ketchup-ul și brandy-ul.
Se servește ca sos de scufundare cu homarul.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar și un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească fața locului. Simonnet-Febvre Chablis cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Simonnet-Febvre Chablis]()
Simonnet-Febvre Chablis
Un stil proaspăt, vioi, cu arome florale intense. Un echilibru perfect, combinând arome pline de fructe generoase cu finețe și eleganță.