Cocktail de creveți cu sos Serrano-mentă

Cocktail de creveți cu sos Serrano-mentă
Cocktail de creveți cu sos Serrano-menta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatariană are 138 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de chili, oțet de vin alb, frunze de coriandru și ardei iute serrano. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți la grătar în frunze de salată cu sos Serrano-mentă, File Smokey cu Serrano-Papaya Salsan și Serrano-mentă-Chutney Cilantro, și Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano).

Instrucțiuni

1
Pentru creveți: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Opriți focul, adăugați creveți și lăsați să stea în apă până când sunt fierte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se răcește. Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse și devein. Condimentează creveții cu sare. Se da la frigider pana este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Puneți toate ingredientele, cu excepția sării, într-un blender. Pulsează până se omogenizează. Se condimentează cu sare. Acoperiți și dați-l la frigider până când este gata de utilizare. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aduceți creveții la temperatura camerei chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Stropiți cu ulei de chili, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
4
Presărați creveți cu câteva frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Serviți creveți cu sos serrano-mentă pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Cocktailul de creveți funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant Rosian. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista