Cocktail de creveți cu sos fierbinte din Singapore

Cocktail de creveți cu sos fierbinte din Singapore
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cocktailul de creveți cu sos fierbinte din Singapore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați creveți, sos de fasole chile, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cocktail Bar De Creveți: Sos Clasic De Cocktail, Cremă De Avocado, Remoulade, Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de cocktail Sriracha, și Cocktail de creveți cu sos de cocktail Sriracha Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați ghimbirul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Adăugați zahărul, ketchup-ul și sosul de fasole chile și fierbeți la foc mic până când sosul se îngroașă, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
5
Transferați sosul într-un blender și adăugați 1/2 cană de apă. Se amestecă până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați încă 1/2 cană de apă. Răsturnați sosul în cratiță și fierbeți la foc mic timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se transferă într-un castron și se dă la frigider până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Strângeți lămâia peste creveți și serviți cu sosul și mai multe pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista