Cocktail de creveți cu sos fierbinte din Singapore
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cocktailul de creveți cu sos fierbinte din Singapore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați creveți, sos de fasole chile, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cocktail Bar De Creveți: Sos Clasic De Cocktail, Cremă De Avocado, Remoulade, Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de cocktail Sriracha, și Cocktail de creveți cu sos de cocktail Sriracha Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați ghimbirul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Adăugați zahărul, ketchup-ul și sosul de fasole chile și fierbeți la foc mic până când sosul se îngroașă, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5
Transferați sosul într-un blender și adăugați 1/2 cană de apă. Se amestecă până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați încă 1/2 cană de apă. Răsturnați sosul în cratiță și fierbeți la foc mic timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se transferă într-un castron și se dă la frigider până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Strângeți lămâia peste creveți și serviți cu sosul și mai multe pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.