Cocada (Scoarță De Cocos)
Cocada (coaja de nucă de cocos) este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 630 calorii, 6g de proteine, și 42G de grăsime. 972 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de lapte de cocos, gălbenușuri de ou, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Batoane braziliene de nucă de cocos (Cocada de Leite Condensado), Cocada de Forno de Batata Doce (cremă de cartofi dulci cu nucă de cocos) și muzica lui Gilberto Gil, și Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean).
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 circulatorf. pulverizați ușor o tavă de tort de 8 x 8 inci cu spray de copt. Tapetați tigaia cu hârtie pergament sau folie rezistentă pe lungime cu o foaie, apoi transversal cu o a doua foaie pentru a crea o curea; pulverizați încă o dată-generos—cu spray de copt.
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou, laptele de cocos, vanilia și sarea; pus deoparte.
Se amestecă zahărul și apa împreună într-o cratiță cu fund mediu greu la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți siropul până când se înregistrează 238-240 F pe termometrul pentru bomboane, 5 până la 7 minute.
Se amestecă nuca de cocos, apoi se amestecă amestecul de gălbenușuri de ou.
Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand amestecul este gros si ca budinca si doar acopera bucatile de nuca de cocos, 12-15 minute.
Răzuiți amestecul de nucă de cocos în tigaia pregătită și coaceți până când marginile arată crocante și aurii închise, 35 până la 45 de minute.
Se transferă în raftul de răcire și se răcește complet în vasul de copt, aproximativ 1 până la 2 ore. Trageți cocada afară, îndepărtați și aruncați pergamentul și tăiați-l în pătrate folosind un cuțit ascuțit ușor uns.