Nevoie de o desert vegetarian? Cizmarul dulce de cireș închis ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 181 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar Cu Cireșe Dulci, Clafouti Dulce, Cireș Închis, și Cizmar de mere-cireșe cu biscuiți spirali dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și scorțișoară într-o cratiță mare; se amestecă în apă până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați cireșe și unt la amestecul de zahăr și aduceți la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa amestecul de cirese, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci Pecan
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se toarnă umplutura de cireșe în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se amestecă făina, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea într-un castron; tăiați scurtarea folosind un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă laptele în amestecul de făină până când toppingul este doar umezit. Picătură topping de linguri peste umplutura de cireșe; se presara restul de 2 linguri de zahăr peste topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Jumătăți De Nuci Pecan
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul este maro auriu, 30 până la 35 de minute.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.