Nevoie de o desert vegetarian? Cizmarul dulce de cireș închis ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 181 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar Cu Cireșe Dulci, Clafouti Dulce, Cireș Închis, și Cizmar de mere-cireșe cu biscuiți spirali dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și scorțișoară într-o cratiță mare; se amestecă în apă până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Adăugați cireșe și unt la amestecul de zahăr și aduceți la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa amestecul de cirese, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Se toarnă umplutura de cireșe în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se amestecă făina, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea într-un castron; tăiați scurtarea folosind un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă laptele în amestecul de făină până când toppingul este doar umezit. Picătură topping de linguri peste umplutura de cireșe; se presara restul de 2 linguri de zahăr peste topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul este maro auriu, 30 până la 35 de minute.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.