Cobbler De Afine În Stil Texas Fără Gluten

Cobbler De Afine În Stil Texas Fără Gluten
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Cobblerul de afine în stil Texas fără Gluten ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 73 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, făină de orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 100 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar de afine în stil Texas, Cizmar De Afine În Stil Texas, și Cobbler De Afine – Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului la poziția din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați 4 linguri de unt în bucăți și puneți-le în vasul de copt. Se topește untul în cuptor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană zahăr granulat și coaja de lămâie. Frecați împreună. Într-un castron mare, combinați afine și 1 lingură de zahăr de lămâie. Folosind masher de cartofi sau furculiță mare, zdrobiți ușor afinele până când majoritatea fructelor de pădure sunt rupte. Este bine dacă câteva dintre fructe de pădure rămân întregi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
În castron mediu, amestecați împreună făină de orez alb, amidon de cartofi, făină de orez dulce, praf de copt, sare și gumă de xantan. Topiți untul rămas și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă XantanGumă Xantan
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scoateți vasul de copt din cuptor și puneți-l pe grătar. Rotiți cu grijă tigaia, astfel încât untul topit să acopere uniform fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Adăugați cele 8 linguri de unt topit și lapte la ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Bateți până când aluatul este neted.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Se toarnă aluatul în tigaia de copt. (Untul topit din tigaie poate rula până la marginile tigaiei și în sus pe părțile laterale ale aluatului. Acest lucru este bine.) Dollop afine piure peste aluat. Boabele s-ar putea scufunda sub aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Presărați partea superioară a cizmarului cu zahărul rămas de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
10
Coaceți până se rumenesc și setați, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Scoateți cizmarul din cuptor și puneți-l pe grătar. Se răcește cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista