Coastele picante ale lui Liz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coastele picante ale lui Liz. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.1 pe portie. O porție conține 390 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, salsa groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Coaste Picante De Piper Dr, Coaste Picante De Cireșe, și Coaste Picante Lipicioase.
Instrucțiuni
Ștergeți carnea de porc cu o cârpă umedă.
Se toarnă ulei într-o tigaie adâncă de 2 inci, de 12 inci sau într-o tigaie de 5 până la 6 litri și se pune la foc mare. Când uleiul este fierbinte, umpleți tigaia cu un singur strat de carne de porc și rumeniți bine pe toate părțile, 8 până la 10 minute. Ridicați carnea de porc ca rumenită, puneți-o într-un castron și adăugați mai multă carne în tigaie. Când toată carnea este rumenită și în castron, aruncați toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din tigaie.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul în tigaie. Se amestecă des până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 8 minute. Se amestecă roșiile (inclusiv sucurile), ardeii iute verzi, salsa, fulgii de chili fierbinți și piperul.
Întoarceți carnea de porc și sucurile acumulate în tigaie, împingând carnea în sos. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe până când carnea de porc este fragedă când este străpunsă, 1 1/2 până la 2 ore, amestecând ocazional. Dacă sosul începe să se lipească, amestecați puțină apă.
Cu o lingură cu fante, transferați carnea de porc într-un castron larg. Îndepărtați și aruncați orice grăsime din sos.
Se toarnă sosul peste carne.
Se adaugă sare după gust.