Coastele de rezervă ale tatălui

Coastele de rezervă ale tatălui
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Coastele de rezervă ale tatălui ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 469 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coaste de rezervă de porc, miere, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, Coaste De Rezervă, și Coaste De Rezervă.

Instrucțiuni

1
Așezați coastele de rezervă, oțetul de cidru, sosul de soia, oțetul de vin de orez și zahărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 2/3 cană de apă și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați coastele de rezervă și lichidul într-un vas mare la foc mic. Acoperiți oala și aduceți-o la foc mic. Gatiti pana cand carnea incepe sa se desprinda de os, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți coastele de rezervă din oală folosind o lingură pliată. Creșteți căldura la mare și lăsați sosul să se reducă până când pare glazurat, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați mierea și presărați cu piper și lăsați sosul să fiarbă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se toarnă sosul peste coastele de rezervă și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista