Coastele de rezervă ale tatălui
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Coastele de rezervă ale tatălui ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 469 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coaste de rezervă de porc, miere, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, Coaste De Rezervă, și Coaste De Rezervă.
Instrucțiuni
Așezați coastele de rezervă, oțetul de cidru, sosul de soia, oțetul de vin de orez și zahărul într-un castron mare.
Adăugați 2/3 cană de apă și amestecați pentru a combina.
Așezați coastele de rezervă și lichidul într-un vas mare la foc mic. Acoperiți oala și aduceți-o la foc mic. Gatiti pana cand carnea incepe sa se desprinda de os, aproximativ 40 de minute.
Scoateți coastele de rezervă din oală folosind o lingură pliată. Creșteți căldura la mare și lăsați sosul să se reducă până când pare glazurat, 5 până la 10 minute.
Adăugați mierea și presărați cu piper și lăsați sosul să fiarbă, aproximativ 1 minut.
Se toarnă sosul peste coastele de rezervă și se amestecă pentru a se combina.