Coaste scurte și tocană de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1136 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sos de soia, ulei de susan asiatic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Tocană Cu Coaste Scurte, și Tocană de vită cu coaste scurte cu bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți coastele scurte cu apă rece și înmuiați, răciți, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
3 Căni De Nectar De Pere
2
Scurgeți coastele și transferați într-o oală grea de 8 până la 10 litri cu apă rece (8 căni). Coaste la foc mic, parțial acoperite, degresând orice spumă, 2 ore. Răciți coastele în lichid (acoperite odată răcite) până când grăsimea se solidifică, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Între timp, înmuiați ciupercile în apă fierbinte (4 căni), rotind ocazional, până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Strângeți excesul de lichid din ciuperci și rezervați 2 căni de lichid de înmuiere; tăiați și aruncați tulpinile de ciuperci, apoi înjumătățiți capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
3 Căni De Nectar De Pere
4
Aruncați grăsimea din coaste și reveniți la foc mic. Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch, apoi adăugați la coaste cu ridiche, morcovi, usturoi, curmale (dacă se utilizează), sos de soia, sos de pește, melasă, pastă de ardei roșu, ciuperci, lichid rezervat pentru înmuierea ciupercilor și apă (dacă este necesar) pentru a acoperi abia carnea și legumele cu lichid. Simmer, parțial acoperit, amestecând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Căni De Făină De Grâu
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Date
3 Căni De Nectar De Pere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Se amestecă ceapa și ceapa și se fierbe, acoperite, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă și legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Îndepărtați orice grăsime, apoi amestecați uleiul de susan. Se amestecă înainte de servire și se servește pastă suplimentară de ardei roșu pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ghimbir întreg, Zdrobit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
* Coaste înmuiate și fierte (fără legume) pot fi răcite până la 1 zi.* Tocanita îmbunătățește aroma dacă este făcută cu 1 zi (și până la 3 zile) înainte și răcită (acoperită odată rece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
(mequite, Hickory Sau Arin)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.