Coaste Scurte Simple De Vită Afumată
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 56 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar, sare de mare, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Coaste Scurte Simple De Vită, Crockpot Coaste Scurte Simple, și Coaste scurte de vită la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți coastele din frigider și conturați oasele cu un cuțit ascuțit și ascuțit.
Combinați toate ingredientele pentru stratul de muștar într-un castron mic și amestecați bine.
Periați lama pe întreaga suprafață a coastelor.
Combinați toate ingredientele pentru frecare într-un castron mic și amestecați bine.
Presărați frecarea peste coastele cu slathered.
Încălziți un aragaz la 230 de la 250 de la 250 de la F. Ungeți raftul și așezați coastele pe el cu osul în jos la căldură indirectă. Acoperiți și gătiți timp de 1 până la 1 1/2 ore. Întoarceți și gătiți încă 45 de minute, apoi întoarceți și gătiți încă 45 de minute, sau până când coastele ajung la 185 de grade F pe un termometru pentru carne.
Transferați coastele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească, acoperite lejer cu folie de aluminiu, timp de 10 până la 15 minute.
Tăiați coastele în bucăți individuale și serviți cu sos de grătar.
Retipărit cu permisiunea celor mai bune rețete de coaste din America de Ardie A. Davis și Chef Paul Kirk, Editura Andrews McMeel 2012