Coaste Scurte Simple De Vită Afumată

Coaste Scurte Simple De Vită Afumată
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 56 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar, sare de mare, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Coaste Scurte Simple De Vită, Crockpot Coaste Scurte Simple, și Coaste scurte de vită la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți coastele din frigider și conturați oasele cu un cuțit ascuțit și ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Combinați toate ingredientele pentru stratul de muștar într-un castron mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Periați lama pe întreaga suprafață a coastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
4
Combinați toate ingredientele pentru frecare într-un castron mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați frecarea peste coastele cu slathered.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Încălziți un aragaz la 230 de la 250 de la 250 de la F. Ungeți raftul și așezați coastele pe el cu osul în jos la căldură indirectă. Acoperiți și gătiți timp de 1 până la 1 1/2 ore. Întoarceți și gătiți încă 45 de minute, apoi întoarceți și gătiți încă 45 de minute, sau până când coastele ajung la 185 de grade F pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Transferați coastele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească, acoperite lejer cu folie de aluminiu, timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Tăiați coastele în bucăți individuale și serviți cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CoasteCoaste
9
Retipărit cu permisiunea celor mai bune rețete de coaste din America de Ardie A. Davis și Chef Paul Kirk, Editura Andrews McMeel 2012
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista