Gingered coaste scurte cu orez verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 889 calorii, 29G de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 3.38 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jalapenos murat, miere, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza gingerroot proaspete ai putea urma acest curs principal cu Turtă Dulce Cu Compot Fructat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Gingered Coaste Scurte, Slow Cooker Ginger-soia coaste scurte orez verde cu var, și Coaste scurte de vită în Chipotle și sos de Chili verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați primele șapte ingrediente până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți morcovii și ceapa într-un 5-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Presărați coaste cu sare și piper; așezați peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Se toarnă amestecul de bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Gatiti, acoperit, la 8-10 ore sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
6
Chiar înainte de servire, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă ceapa verde, cilantro, jalapenos și coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Coaja De Tei
3 Linguri De Ulei Vegetal
Mazăre Goya®
7
Scoateți coastele pe o farfurie de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
8
Transferați sucurile de gătit într-o cratiță mică; grăsime degresată. Aduceți sucurile la fierbere. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați în sucurile de gătit. Reveniți la fierbere; gătiți și amestecați 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Te Matan Awatea Cabernet-Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Te Mata Awatea Cabernet-Merlot
O adâncime, miezul nopții roșu-Awatea ' 14 este o bijuterie prețioasă. Aromele de coacăze negre coapte, mure și fructe roșii se desfășoară dintr-un palat voluptuos, bramblos. Straturile de condimente de cacao-cireș și filmele de cedru și rozmarin reflectă textura, concentrarea și farmecul unui incredibil 2014 Hawke ' s Bay vintage. Elegant, expresiv, Cabernet de coastă, Awatea ' 14 este un vin la comoara.Amestec: 45% cabernet Sauvignon 33% merlot, 14% cabernet franc și 8% Petit verdot.