Coaste scurte fierte cu vin, păstârnac, morcovi și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte fierte cu vin, cu păstârnac, morcovi și anghinare. Această rețetă servește 12. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 822 calorii, 30g de proteine, și 62g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rozmarin, coaste scurte de vită, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Coaste Scurte Fierte Cu Păstârnac Și Ceapă Perlată, Coaste Scurte Fierte Cu Morcovi, și Vin Roșu Fiert Coaste Scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați 3-in. lungimi de la capetele subțiri de morcovi, păstârnac și țelină. Înjumătățiți-le pe lungime, apoi înjumătățiți din nou dacă sunt mari; ar trebui să aveți 12 până la 14 bețișoare din fiecare legumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2
Tăiați legumele rămase în 1/2-in. zaruri; separați și puneți deoparte legumele și bețișoarele tăiate cubulețe. Preîncălziți cuptorul la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Presărați coaste scurte peste tot cu 1/4 linguriță. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Încălziți uleiul de măsline într - un 6-8-qt. oală la foc mediu-mare. Lucrând în 3 loturi, coaste maro în ulei pe ambele părți, 5 până la 10 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați ca rumenit într-un 12-cu 17-in. tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
6
Se toarnă grăsime din oală și rezervă; returnați 2 linguri. la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați legumele tăiate cubulețe și ceapa în oală și gătiți, amestecând des, până se rumenesc ușor, 5 până la 10 minute. Lingură peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Turnați grăsimea rezervată în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați bețișoare de legume și gătiți, amestecând des, până devin aurii, 5 până la 6 minute. Lingura într-un 8-in. tigaie pătrată și presărați cu puțin pătrunjel tocat, sare și piper. Acoperiți bine cu folie; se răcește până la prăjire (până la 1 zi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se toarnă vin, roșii, 1/3 cană pătrunjel și 3/4 linguriță. fiecare sare și piper în oală goală. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se toarnă peste coaste. Întoarceți coastele în lichid pentru a acoperi. Împrăștiați căței de usturoi și rozmarin deasupra. Acoperiți bine cu folie de 2 foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Braise amestec de coaste în cuptor, întorcând carnea la fiecare oră, până când carnea este aproape fragedă cu furculița, aproximativ 2 1/4 ore. Degresați și aruncați grăsimea din sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Între timp, umpleți un castron mediu cu apă și adăugați suc de lămâie. Tăiați tulpinile, frunzele exterioare și vârfurile de la anghinare, lăsând doar frunzele galben-verzui fragede și tăiați bazele la neaten; aruncați fiecare în apă cu lămâie imediat după tăiere pentru a preveni rumenirea (păstrați în apă până la 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Scurgeți anghinarea și împingeți în lichid în jurul coastelor; acoperiți bine. Gătiți amestecul de coaste și tigaia cu bețișoare de legume până când ingredientele sunt foarte fragede, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Puneți un platou mare în cuptor pentru a se încălzi. Aruncați tulpinile de rozmarin din tigaia de prăjire. Dacă amestecul este foarte suculent, transferați coaste și anghinare într-un castron mare și acoperiți; puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mare și fierbeți, amestecând des, până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Spoon legume cubulete si sucuri din tigaie prăjire pe platou. Aranjați coaste, anghinare și bețișoare de legume deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
16
Se presară pătrunjel tocat și se ornează cu crenguțe de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
17
Se servește cu sos de sfeclă de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Sifonada De Frunze De Kale
18
* Cereți unui măcelar să taie coaste scurte în douăsprezece 4-in.- bucăți lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
19
Faceți înainte: faceți pasul 5, apoi răciți și răciți etanș 1 zi. Scoateți grăsimea din sucuri și aruncați, apoi reîncălziți amestecul de coaste, acoperit, într-un cuptor de 375 timp de 45 de minute; continuați cu pasul 6, adăugând aproximativ 1 cană de apă dacă tigaia are un conținut scăzut de sucuri.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.