Coaste scurte fierte cu tăiței de ou

Coaste scurte fierte cu tăiței de ou
Coaste scurte fierte cu tăiței de ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 856 calorii, 30g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de coaste scurte de vită, pastă de roșii, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Scurte Fierte Asiatice Cu Tăiței, Coaste scurte fierte cu daikon și tăiței de sticlă, și Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de vită uniform cu 1/4 linguriță sare și piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 2 1/2 cani de apa, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 45 de minute sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți carnea de vită din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți lichidul de gătit din tigaie; rezervați lichidul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Încălziți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați morcovul și ceapa; gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
11
Adăugați ciuperci și 1/2 linguriță sare; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
12
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
13
Adăugați pasta de roșii și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând frecvent. Se amestecă lichidul de gătit rezervat; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 6 minute sau până când se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
14
Aduceți 3 litri de apă și restul de 1 lingură de sare la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Adăugați tăiței; gatiti 5 minute sau pana al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
16
Scurgeți; serviți tăiței cu coaste și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
CoasteCoaste

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista