Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte fierte cu sos de vin roșu. Această rețetă servește 6 și costă 6,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1405 calorii, 47G de proteine, și 120g de grăsime pe porție. Un amestec de frunze de dafin, morcovi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste scurte fierte cu sos, Vin Roșu Fiert Coaste Scurte, și Vin Roșu Fiert Coaste Scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina și ienibaharul într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați coaste scurte peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaste Scurte De Vită
3
Adăugați 6 coaste în amestecul de făină și întoarceți-le la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Coaste
4
Încălziți 3 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați coaste făinoase; saut) până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
6
Se transferă într-un castron mare. Repetați făina și rumenirea cu restul de 6 coaste; rezervați amestecul rămas de acoperire cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați 1 lingură de ulei în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați ceapă, morcovi și tulpini de țelină; saut) până când legumele încep să se rumenească și sunt foarte fragede, răzuind fundul oalei des, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelină
Legume
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați usturoi, cimbru și semințe de chimen în oală; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Usturoi
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se amestecă roșiile și frunzele de dafin. Întoarceți coastele și sucurile acumulate în oală, aranjând coastele într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Tomate
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați bulion și vin. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când carnea este aproape fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Carne
Vin
12
Descoperă oală. Fierbeți coaste 30 de minute, ocazional lingând grăsime de la suprafață; rezervați 2 linguri de grăsime. Se amestecă amestecul rezervat de acoperire cu făină și se rezervă 2 linguri de grăsime într-un castron mic până se omogenizează; se amestecă pasta în sos în jurul coastelor. Fierbeți până când carnea este foarte fragedă și sosul se îngroașă, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Sos
Carne
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Transferați coastele scurte și sosul într-un castron mare.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.