Coaste scurte fierte cu aragaz lent cu piure de cartofi

Coaste scurte fierte cu aragaz lent cu piure de cartofi
Slow-aragaz fiert coaste scurte cu piure de cartofi este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1363 calorii, 51G de proteine, și 122G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, vin, supă de ciuperci aurii condensate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean, Zinfandel-coaste scurte de vită fierte cu piure de rozmarin-păstârnac, și Coaste scurte de vită fierte cu Tortelloni într-un sos de cremă Marsala (aragaz lent ) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coaste în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri. Se acoperă cu frunze de dafin,sos Worcestershire, amestec de sos (uscat), vin și supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SosSos
CoasteCoaste
SupăSupă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
3
Lingurați excesul de grăsime din partea de sus a sosului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
5
Serveribs cu piure de cartofi, sos de lingură peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista