Coaste scurte dezosate la grătar cu ghimbir portocaliu cu ceapă verde-gust de arahide

Coaste scurte dezosate la grătar cu ghimbir portocaliu cu ceapă verde-gust de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte dezosate la grătar cu ghimbir portocaliu, cu ceapă verde-arahide. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 983 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,31 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți zahăr brun, boabe de piper schezuan, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Somon la grătar cu ghimbir și ceapă verde, Coaste scurte coreene gătite lent, cu ceapă verde și pere, și Slow Cooker Ginger-soia coaste scurte orez verde cu var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați sucul, zahărul, tamari, boabele de piper, piperul măcinat, sarea, anasonul și ghimbirul într-o cratiță. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional, pana se reduce la jumatate. Se strecoară și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
TamariTamari
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Pentru coastele scurte dezosate la grătar: aruncați coastele cu 1/2 cană de glazură, rezervând glazura rămasă. Puneți deoparte coastele la temperatura camerei timp de 30 de minute. Pregătiți grătarul pentru grătar direct la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită DezosateCoaste Scurte De Vită Dezosate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți coastele din glazură, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Ungeți coastele cu uleiul și presărați sare și piper. Grătați coastele până se carbonizează frumos și încă roz în mijloc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Periați coastele ocazional cu glazura rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1
Combinați arahidele, ceapa, zahărul, ienibaharul, scorțișoara și presărați ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Transferați coastele într-un platou și acoperiți cu gustul de ceapă verde-arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive– zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista