Coaste scurte de vită de țară și mămăligă de rozmarin

Coaste scurte de vită de țară și mămăligă de rozmarin
Coaste scurte de vită de țară și mămăligă de rozmarin necesită în jur 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1099 calorii, 41G de proteine, și 89G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, făină de porumb, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Zinfandel-coaste scurte de vită fierte cu piure de rozmarin-păstârnac, Coaste Scurte Fierte Cu Mămăligă Mascarpone, și Coaste scurte Cabernet cu mămăligă parmezană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, sarea și piperul într-un castron puțin adânc. Scufundați coastele în amestecul de făină, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CoasteCoaste
SareSare
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie de 5 până la 6 litri. Coaste maronii, pe jumătate pe rând, în ulei fierbinte pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți grăsimea.
4
Întoarceți toate coastele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bulion, vin, ceapă, usturoi, cimbru și frunze de dafin. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 3 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
VinVin
6
Transferați coastele și ceapa într-un platou de servire și acoperiți cu folie. Degresați grăsimea din lichidul de gătit; aruncați frunzele de dafin. Dacă sosul este prea subțire, aduceți la fierbere și gătiți, neacoperit, aproximativ 10 minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Serviți coaste scurte, ceapă și sos cu mămăligă de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
RozmarinRozmarin
MamaligaMamaliga
CeapăCeapă
SosSos
8
[Sfat de curățare: odată ce blatul aragazului este rece, ștergeți orice stropire sau vărsare de ulei cu șervețele dezinfectante Clorox. Clătiți mâinile odată finalizate.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
9
Pentru mămăligă de rozmarin: aduceți apa la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
MamaligaMamaliga
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Combinați făina de porumb, apa rece și sarea într-un castron mic. Adăugați încet amestecul de făină de porumb în apă clocotită, amestecând constant. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul revine la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti, neacoperit, timp de 10 minute sau pana cand amestecul este foarte gros, amestecand des. Se amestecă laptele, parmezanul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Făină De PorumbFăină De Porumb
RozmarinRozmarin
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Amestecul se va îngroșa la picioare.
12
Adăugați apă după cum este necesar pentru a atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ca ' Momi Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ca ' Momi Merlot
Ca ' Momi Merlot
Merlotul din Napa Valley 2014 este neted, savuros și seducător fără speranță. Nasul te înfășoară cu arome de pământ, tutun, boysenberries și fum. Pe cerul gurii, prune fierte lent șiblackberry se fierbe împreună cu nucșoară, cuișoare, și un dram de grafit. O explozie de aciditate proaspătă luminează note blânde de vanilie, mentă și condimente tentante înainte ca un compot elegant de cireșe negre să vă aducă acasă. Bogat texturat și plin de farmec savuros, acest vin te va face să te îndrăgostești din nou de Merlot.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista