Coaste Scurte De Vită Curry Cu Sos De Hrean

Coaste Scurte De Vită Curry Cu Sos De Hrean
Curry Carne de vită coaste scurte cu sos de hrean ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 600 de calorii, 19g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, smântână, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte de vită fierte cu crupe de hrean brânzos și sos Porter dulce și acru, Coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Smog elvețian și cremă de hrean, și Coaste scurte de vită în sos Burgundy pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista