Coaste scurte de vită

Coaste scurte de vită
Coaste de vită necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 299 de calorii . Această rețetă fără gluten și fără lactate este pentru 6 persoane și costă 3,36 USD per porție . Funcționează bine ca un aperitiv destul de scump. 107 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de fenicul, țelină tăiată cubulețe mari, coaste de Rhône și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor bun de 79% . Încercați uimitoarele coaste de vită înăbușite , Galbi Tang (supă coreeană de coaste de vită) și Spicy Chili w with Boneless Short Ribs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
Fenicul, Frunze, Tulpini și Miez îndepărtate, Tăiat Cubulețe MariFenicul, Frunze, Tulpini și Miez îndepărtate, Tăiat Cubulețe Mari
3
Așezați coastele scurte pe o tavă, presărați cu sare și piper și coaceți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 160 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o oală olandeză mare și adăugați feniculul, prazul, ceapa, țelina și morcovii și gătiți la foc mediu-mic timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați pasta de tomate și vinul, aduceți la fierbere și gătiți la foc mare până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Legați rozmarinul și cimbrul împreună cu sfoară de bucătărie și adăugați-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Așezați coastele prăjite peste legume în oala olandeză și adăugați zahărul brun și supa de vită. Aduceți la foc mare la fierbere. Acoperiți oala olandeză și coaceți timp de 2 ore sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți cu grijă coastele scurte din oală și puneți-le deoparte. Aruncați ierburile și curățați excesul de grăsime. Gătiți legumele și sosul la foc mediu timp de 20 de minute, până se reduc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Puneți coastele înapoi în oală și încălziți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Serviți cu legume și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista