Coaste Prime Înnegrite

Coasta primă înnegrită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 91g de grăsime, și un total de 1078 calorii. Pentru $7.24 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de condimente înnegrite, zahăr brun, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Amestec de condimente înnegrite și pește înnegrit, Prim Rib Pho, și Prim Rib Au Jus.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul brun, chimenul, piperul negru, coriandrul, 1/4 cană praf de chili, sare kosher și sos de soia. Într-un castron mic separat, amestecați împreună 1/2 cană de pudră de chili și condimente înnegrite. Pune deoparte.
Tăiați coastele din friptură și puneți-le într-o tigaie. Vor acționa ca un suport de prăjire. Frecați carnea peste tot cu amestecul de sos de soia. Apoi frecați și acoperiți cu amestecul de condimente Cajun.
Se lasă la marinat cel puțin o oră sau se înfășoară în plastic și se răcește peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C).
Scoateți orice plastic din friptură și puneți tigaia în cuptorul preîncălzit. Prăjiți descoperit timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Se toarnă apă în tigaie pentru a produce căldură umedă. Reduceți temperatura cuptorului la 300 grade F (150 grade C) și continuați prăjirea timp de 1 oră și 10 minute sau până când temperatura internă este de cel puțin 130-140 grade F/55-60 grade C) pentru mediu rar sau (145-155 grade F/63-68 grade C) pentru mediu .
Lăsați friptura să stea 30 de minute înainte de a sculpta pentru a lăsa sucurile să revină în centru.