Coaste Prime Cu Crustă De Usturoi Și Ierburi

Usturoiul și coastele prime cu crustă de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptură de coaste de vită, rozmarin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură tradițională de coaste prime cu crustă de usturoi și ierburi, Coaste Prime Cu Crustă De Ierburi, și Coaste Prime Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 cană de pansament peste carne într-un vas mare de sticlă puțin adânc. Dați la frigider 1 oră pentru a marina.
Încălziți cuptorul la 163°.
Scoateți carnea din marinată; aruncați marinada.
Așezați carnea, cu osul în jos, în tigaie.
Coaceți 1 oră 45 min. Între timp, amestecați pansamentul rămas, ierburile și usturoiul.
Ungeți carnea cu amestec de pansament.
Coaceți 20 până la 30 min. sau până când carnea este o coacere medie-rară (145F).
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 15 min. înainte de feliere.