Coaste Prime cu cartofi prăjiți cu șnur de pantofi cu Cabrales Blue Cheese Dip

Coaste Prime cu cartofi prăjiți cu șnur de pantofi cu Cabrales Blue Cheese Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați coastele Prime cu cartofi prăjiți cu șnur de pantofi cu brânză albastră Cabrales. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 177g de grăsime, și un total de 1744 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de carne de vită, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Picant Spiralizat Pantofi Șir Jicama Cartofi Prajiti, Ceapă dulce prăjită cu brânză albastră Cabrales, și Salată de brânză albastră și salată de nuci.

Instrucțiuni

1
Friptură: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Aduceți carnea la temperatura camerei scoțând-o din frigider cu cel puțin 1 oră înainte de prăjire. Folosind un cuțit de decojit, introduceți găuri mici în carne și introduceți usturoiul în ele. Condimentează carnea cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați friptura într-o tigaie mare, cu os în jos. Prăjiți timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de grade și continuați să prăjiți timp de 1 oră până la 1 oră și 15 minute pentru o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scoateți carnea pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Așezați tigaia de prăjire deasupra aragazului la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
5
Adăugați vinul și gătiți, amestecând și răzuind orice bucăți maro și reduceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați stoc și reduceți la jumătate, condimentați cu sare și piper. Feliați carnea de vită și stropiți cu o parte din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
7
Cartofi: feliați cartofii și tăiați-i în felii de 1/8 inci. Apoi tăiați feliile în fâșii lungi de 1/8 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
8
Încălziți uleiul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Adăugați-le în loturi, separându-le când au lovit uleiul. Se prăjesc până se rumenesc, se îndepărtează și se scurg pe prosoape de hârtie și se sare Liberal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1
Se încălzește untul în cratiță medie la foc mediu până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Bateți făina și gătiți timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Bateți laptele fierbinte și gătiți până când sosul s-a îngroșat. Amestecați brânza albastră și gătiți până când brânza s-a topit. Condimentează cu cayenne și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se toarnă în ramekins și se servește cu cartofii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Aruncați legumele cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper. Grătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate77
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista