Coaste Mari" D " Afumate Pentru Copii

Big" D " afumat copil înapoi coaste este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 91G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1248 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 6,15 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaste de porc pentru copii, sosul de grătar al lui paul, bucăți de lemn de hickory și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Coaste Spate Afumate Pentru Bebeluși, Coaste Spate Afumate Pentru Bebeluși, și Afumat Gratar Copil Înapoi Coaste.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați coastele.
Îndepărtați membrana subțire din spatele coastelor tăind-o cu un cuțit și apoi trăgând. (Acest lucru face coaste mai fragede și permite fumului și frecării să pătrundă mai bine în carne.)
Așezați sucul de lămâie într-un castron mic; adăugați ulei într-un flux lent și constant, amestecând constant. Înveliți coastele uniform cu amestec de suc de lămâie.
Presărați carnea uniform cu coastele de porc ale lui Paul și frecați-le în carne.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Înmuiați bucăți de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute.
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului, înlocuind berea cu apă în tava de apă. Aduceți temperatura internă la 225 până la 250 și mențineți temperatura timp de 15 până la 20 de minute.
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni.
Așezați plăcile de coaste într-un suport pentru coaste pe grătarul superior de gătit; acoperiți cu capacul fumătorului.
Coaste de fum, menținând temperatura în interiorul fumătorului între 225 și 250, timp de 4 ore și 30 de minute.
Scoateți capacul, ungeți cu jumătate din sosul de grătar al lui Paul și, dacă este necesar, adăugați mai multă bere în tigaia cu apă. Acoperiți cu capacul fumătorului și fumați încă 30 de minute.
Tăiați carnea în secțiuni cu 3 coaste, tăiați între oase și serviți cu jumătate rămasă din sosul de grătar al lui Paul.