Coaste lipicioase cu salată de porumb
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste lipicioase cu salată de porumb ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 819 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de coaste de porc mai mari, sos de grătar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coaste lipicioase cu salată de cartofi prăjiți, Coaste Câștigătoare Ward (Coaste Lipicioase), și Coaste foarte lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul. Într-o tigaie mare cu apă, fierbeți coastele timp de 15 minute.
Se scurge și se usucă. Într-o formă mare de prăjire, aruncați coastele cu sosul, apoi grătiți timp de 8-10 minute, întorcându-vă la jumătate, până când coastele sunt lipicioase.
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mare cu niște condimente.
Chiar înainte de servire, agitați cositorul, astfel încât coastele să fie acoperite uniform în sos, apoi serviți câteva coaste de persoană cu salată și pene de tei.