Coaste la spate pentru bebeluși la cuptor cu marinată confit cu lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste pentru copii coapte cu marinată confit cu lămâie. Această rețetă servește 8 și costă 2,72 USD pe porție. O porție conține 632 calorii, 56G de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, cimbru, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Coaste din spate pentru Bebeluși glazurate cu miere cu marinată de whisky, Coaste din spate pentru Bebeluși glazurate cu miere cu marinată de whisky, și Coaste de spate pentru copii coapte și fripte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți 4 tăieturi verticale, aproximativ 1/2 inch adâncime și 2 inci lungime, în pielea fiecărei lămâi.
Așezați lămâile într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde (cum ar fi vasul souffl. Acoperiți și gătiți în cuptorul cu microunde la mare până când pielea se înmoaie și lămâile eliberează sucuri, aproximativ 8 minute. Descoperiți și răciți lămâi 15 minute.
Tăiați lămâile în jumătate. Strângeți sucul în filtru setat peste castron mic; suc de rezervă. Scoateți și aruncați pulpa de lămâie și miezul alb din jumătăți; coji de rezervă.
Combinați 6 linguri de suc de lămâie rezervat, coajă de lămâie, usturoi, ulei de măsline, cimbru, rozmarin, fenicul, sare, piper și zahăr brun în procesor și măcinați pentru a lipi. Generos frotiu pastă pe ambele părți ale copilului coaste spate. Aranjați coastele, cu partea cărnoasă în sus, pe 2 foi mari de copt cu margini. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 buc.F. răzuiți o parte din marinată de pe coaste.
Așezați foile de copt cu coaste în cuptor.
Coaceți coaste 30 de minute. Poziția inversă a foilor de copt și friptura până când coastele sunt foarte fragede și carnea începe să se îndepărteze de oase, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Lăsați coastele să stea 15 minute.
Transferați la suprafața de lucru și tăiați rafturile între oase în coaste individuale. Puneți coaste pe platou și serviți.
Căutați coaste din spate pentru bebeluși; dacă oasele apar chiar deasupra, a fost tăiată prea multă carne.