Coaste fierte și coapte pentru copii

Coaste fierte și coapte pentru copii
Coaste fierte și coapte pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 507 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, pastă de Chili sambal oelek, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Cum se fac coaste de spate pentru copii la grătar la cuptor, Coaste de spate pentru copii coapte și fripte, și Coaste din spate pentru copii la cuptor cu sos de grătar cu whisky de cafea.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună apă, usturoi, ceapă, frunze de dafin, fulgi de chili roșii, cinci condimente chinezești, sare și oțet de orez într-o oală mare. Se aduce la fierbere, se întoarce la scăzut și se fierbe timp de 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Așezați coastele în bulionul care fierbe. Reveniți la foc mic, dați focul la minim și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Bateți împreună sos de soia, oțet de orez, pastă de Chili sambal oelek, muștar Dijon, ketchup, miere, zahăr brun și pudră chinezească cu cinci condimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scoateți coastele din bulion și transferați-le în bol cu glazura de sos de soia. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Transferați coastele glazurate pe foaia de copt pregătită. Rezervați glazură suplimentară pentru periaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți coastele în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Întoarceți coastele și periați cu mai multă glazură. Gatiti inca 15-20 de minute, periand ocazional cu glazura ramasa, daca doriti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista