Coaste fierte și coapte pentru copii

Coaste fierte și coapte pentru copii
Coaste fierte și coapte pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 507 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, pastă de Chili sambal oelek, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Cum se fac coaste de spate pentru copii la grătar la cuptor, Coaste de spate pentru copii coapte și fripte, și Coaste din spate pentru copii la cuptor cu sos de grătar cu whisky de cafea.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună apă, usturoi, ceapă, frunze de dafin, fulgi de chili roșii, cinci condimente chinezești, sare și oțet de orez într-o oală mare. Se aduce la fierbere, se întoarce la scăzut și se fierbe timp de 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați coastele în bulionul care fierbe. Reveniți la foc mic, dați focul la minim și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Bateți împreună sos de soia, oțet de orez, pastă de Chili sambal oelek, muștar Dijon, ketchup, miere, zahăr brun și pudră chinezească cu cinci condimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scoateți coastele din bulion și transferați-le în bol cu glazura de sos de soia. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Transferați coastele glazurate pe foaia de copt pregătită. Rezervați glazură suplimentară pentru periaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți coastele în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Întoarceți coastele și periați cu mai multă glazură. Gatiti inca 15-20 de minute, periand ocazional cu glazura ramasa, daca doriti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista