Coaste dulci și picante pentru copii

Coaste dulci și picante pentru copii
Sweet-And-Spicy Baby Back Ribs este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 540 calorii, 45g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr brun, bere, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Dulci Și Picante Pentru Copii, Foarte Picant Fierbinte Copil Spate Coaste, și Coaste Picante Pentru Copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți coastele cu carne în jos pe o tăietură. Introduceți un cuțit de decojire între membrană și oase la un capăt al fiecărui suport, apoi slăbiți membrana și trageți-o. Frecați coastele cu sucul de lămâie și presărați uniform cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați coastele cu partea osoasă în jos într-o tigaie mare, apoi adăugați berea. Acoperiți bine cu folie, transferați la cuptor și prăjiți până când carnea se îndepărtează de os, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, faceți sosul: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare; adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când este ușor auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați pudra de chile și gătiți 1 minut. Se amestecă sosul chile, zahărul brun, oțetul și 1 cană de apă și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă și se reduce la jumătate, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Scoateți coastele din cuptor; creșteți temperatura la 400 de grade F. descoperiți tigaia; se toarnă cu grijă lichidul de gătit. Se amestecă 1/4 cană lichid de gătit în sos, apoi se aruncă restul lichidului. Ungeți generos coastele cu sosul. Întoarceți tigaia în cuptor și continuați să prăjiți, neacoperite, până când coastele se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați coastele pe o tăietură și feliați, apoi reveniți la tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Se toarnă sosul rămas deasupra și se aruncă. Fotografie de Anna Williams
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista