Coaste din spate afumate cu Hoisin-glazură de miere

Afumat copil înapoi coaste cu Hoisin-miere glazura ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 829 calorii, 69G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, căței de usturoi, sos de usturoi de fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Coaste pentru copii cu Rețetă de glazură de miere-muștar, Coaste Din Spate Pentru Copii La Cuptor Cu Sos Bbq Hoisin, și Coaste din spate pentru bebeluși cu glazură Adobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 9 ingrediente într-o tigaie mare pentru a amesteca.
Adăugați coaste în tigaie; întoarceți-vă la strat. Se răcește peste noapte, întorcând coaste ocazional.
Scoateți coastele din marinadă, rezervând marinada.
Așezați o mână de ziar rupt în fundul coșului de cărbune. Se acoperă cu 30 de brichete de cărbune.
Scoateți raftul superior de pe grătar.
Așezați coșul de fum pe grătarul inferior. Ziar ușor; lăsați cărbunele să ardă până când cenușa devine gri, aproximativ 30 de minute.
Deschideți orificiul de evacuare a grătarului. Întoarceți cărbunele fierbinte pe 1 jumătate din raftul inferior. Folosind spatula metalică, întindeți cărbune pentru a acoperi aproximativ 1/3 din raft. Umpleți tigaia cu folie pe jumătate cu apă și așezați cărbunele opus pe raftul inferior.
Așezați raftul superior pe grătar. Aranjați coaste pe raftul superior deasupra apei în tigaie. Acoperiți grătarul cu capac, poziționând aerisirea superioară direct peste coaste.
Așezați tulpina termometrului pentru bomboane prin orificiul superior, cu ecartament la exterior și vârful lângă coaste (termometrul nu trebuie să atingă carnea sau grătarul); lăsați la loc în timpul gătitului. Utilizați orificiile de ventilație de sus și de jos pentru a menține temperatura între 250 și 300 F, deschiderea orificiilor de ventilație mai largi pentru a crește căldura și închiderea pentru a reduce căldura. Lăsați orice alte orificii închise. Verificați temperatura la fiecare 10 minute.
Gătiți coaste până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă cu cuțitul, întorcând coaste și ungând cu marinată rezervată la fiecare 20 de minute, aproximativ 1 oră 30 de minute în total. Deschideți grătarul numai atunci când este necesar (pentru a unge carnea, de exemplu) și închideți rapid pentru a minimiza pierderile de căldură și fum. După primele 30 de minute de gătit, utilizați tehnica descrisă mai devreme pentru a aprinde 15 Brichete suplimentare de cărbune în același set de coș de cărbune pe suprafața neinflamabilă.
Dacă temperatura de gătit scade sub 250 de grade F, folosiți mănuși de cuptor pentru a ridica raftul superior cu nervuri și așezați-l pe o suprafață rezistentă la căldură. Folosind clești, adăugați jumătate de cărbune gri fierbinte de la Coș la raftul de jos. Înlocuiți raftul superior pe grătar, așezând coaste deasupra apei în tigaie. Acoperiți cu capac.
Transferați coastele pe foaia de copt; lăsați să stea 10 minute.
Tăiați carnea între oase pentru a separa coastele și serviți.
* Disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri.