Coaste de vită cu glazură de sorg

Coaste de vită cu glazură de sorg
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de vită cu glazură de sorg. Această rețetă servește 8. O porție conține 1192 calorii, 113g de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, coaste de vită, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru de mere, puteți urma acest fel principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste glazurate de sorg-muștar, Coaste de vită Corned cu zahăr brun și glazură de muștar, și Dovleac prăjit cu glazură de sorg fiert.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Îndepărtați membrana subțire din spatele coastelor tăind-o și trăgând-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Se amestecă împreună zahăr și următoarele 6 ingrediente. Masați amestecul de zahăr în carne de coaste, acoperind toate părțile. Înfășurați bine coastele cu folie de plastic și puneți-le în pungi de congelator din plastic cu fermoar; sigilați și răciți 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Aduceți sorgul și următoarele 2 ingrediente la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare, amestecând ocazional; reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, 6 până la 7 minute sau până când amestecul este redus la jumătate. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorgSorg
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Așezați grătare de sârmă ușor unse în 2 tigăi căptușite cu folie de aluminiu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Îndepărtați folia de plastic de pe coaste și așezați coastele pe suporturi de sârmă. Acoperiți cu folie de aluminiu pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Coaceți 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
9
Îndepărtați folia și coaceți încă 3 ore sau până când carnea începe să se îndepărteze de oase, ungând cu amestec de sorg la fiecare 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 400 și coaceți încă 10 minute sau până când coastele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorgSorg
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista