Coaste de vită cu glazură de sorg

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de vită cu glazură de sorg. Această rețetă servește 8. O porție conține 1192 calorii, 113g de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, coaste de vită, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru de mere, puteți urma acest fel principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste glazurate de sorg-muștar, Coaste de vită Corned cu zahăr brun și glazură de muștar, și Dovleac prăjit cu glazură de sorg fiert.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați coastele.
Îndepărtați membrana subțire din spatele coastelor tăind-o și trăgând-o.
Se amestecă împreună zahăr și următoarele 6 ingrediente. Masați amestecul de zahăr în carne de coaste, acoperind toate părțile. Înfășurați bine coastele cu folie de plastic și puneți-le în pungi de congelator din plastic cu fermoar; sigilați și răciți 12 ore.
Aduceți sorgul și următoarele 2 ingrediente la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare, amestecând ocazional; reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, 6 până la 7 minute sau până când amestecul este redus la jumătate. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Preîncălziți cuptorul la 27
Așezați grătare de sârmă ușor unse în 2 tigăi căptușite cu folie de aluminiu de 15 x 10 inci.
Îndepărtați folia de plastic de pe coaste și așezați coastele pe suporturi de sârmă. Acoperiți cu folie de aluminiu pentru a sigila.
Îndepărtați folia și coaceți încă 3 ore sau până când carnea începe să se îndepărteze de oase, ungând cu amestec de sorg la fiecare 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 400 și coaceți încă 10 minute sau până când coastele se rumenesc.