Coaste De Porc Picante

Coaste De Porc Picante
Coaste de porc picante este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți coaste pentru copii, bere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Coaste De Porc Picante, Coaste De Porc Glazurate Picante, și Coaste de porc picante cu Slaw picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună harissa, sucul de lămâie și usturoiul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
HarissaHarissa
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Clătiți coastele și uscați-le. Folosiți un cuțit de unt plictisitor pentru a slăbi membrana subțire de hârtie care trece de-a lungul părții inferioare, apoi trageți-o cu degetele. Frecați coastele cu generozitate pe ambele părți cu sare și piper, apoi ungeți peste tot cu Harissa rub. Înfășurați coastele în folie de plastic și marinați, la frigider, timp de cel puțin 8 și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
HarissaHarissa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Configurați un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură indirectă medie (300 până la 350; ar trebui să puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra celei mai fierbinți zone a nivelului grătarului doar 4 până la 5 secunde).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați coastele, cu osul în jos, în partea mai rece a grătarului; închideți capacul. Gatiti, batand usor cu bere pe ambele parti la fiecare 10 minute (tineti coastele cu osul in jos), pana cand coastele sunt fragede si fierte si carnea s-a micsorat inapoi de la capetele oaselor, 40 pana la 50 de minute in total. Încercați să păstrați pasta de harissa pe coaste în timp ce bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Serviți coaste fierbinți, cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista