Coaste De Porc Glazurate Cu Ananas

Coaste De Porc Glazurate Cu Ananas
Ananas coaste de porc glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 468 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ananas, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 55%. Încercați Ananas și Chile roșii-coaste din spate pentru Bebeluși, Chimen-coaste glazurate cu salsa de Avocado-ananas, și Cotlete de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Frecați coastele peste tot cu uleiul de susan; condimentează generos cu pudră de cinci condimente, sare și piper. Aranjați coastele într-un singur strat într-o tigaie de prăjire superficială și prăjiți timp de 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Pentru a pregăti glazura de ananas: într-o cratiță la foc mediu topiți untul și adăugați bucățile de ananas; se sotează 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați sosul de soia, romul, sosul hoisin, ketchup, oțet, zahăr brun, chile, usturoi și ghimbir. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Scoateți bucățile de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Miere De CitriceMiere De Citrice
5
Se toarnă glazura într-un blender și se curăță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
În ultimele 30 de minute de gătit, ungeți coastele cu o parte din glazură. Când sunt gata, carnea de porc se va îndepărta de os și veți vedea aproximativ 1/2-inch de os care arată. Când sunteți gata să mâncați, ungeți coastele cu mai multă glazură și lipiți-le sub broiler timp de 5 până la 8 minute pentru a da coastelor o crustă frumoasă. (Urmăriți-le cu atenție, deoarece pot arde cu ușurință.) Separați coastele cu un cleaver sau un cuțit ascuțit, puneți-le pe un platou și turnați sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
CleaverCleaver
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Se presară cu semințe de susan și cilantro tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista