Coaste De Porc Cu Merișor-Grătar

Coaste De Porc Cu Merișor-Grătar
Cranberry-gratar coaste de porc este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 491 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coaste din spate de porc, ceapă, oțet de vin roșu gourmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Coaste De Grătar Cu Afine La Cuptor-Chipotle, și Coaste De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Tăiați coastele în porții cu 2 coaste; așezați în aragazul lent acoperind întregul fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Se amestecă împreună sosul de afine, sosul de chili, ceapa, oțetul și usturoiul. Lingură peste coaste. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 7 ore sau până când coastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Scoateți coastele din aragazul lent. Aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Coaste de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista