Coaste de porc condimentate cu glazură de Guava și portocaliu-Habanero Mojo
Coaste de porc condimentate cu glazură de Guava și portocaliu-Habanero Mojo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 10.99 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1703 calorii, 99G de proteine, și 78g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de suc de lămâie, ulei de canolan, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Filet de porc la grătar a la Rodriguez cu glazură de Guava și portocaliu-Habanero Mojo, Frigarui De Pește-Spadă Glazurat Cu Guava La Grătar Cu Portocaliu Habanero Moj, și Coaste de porc cu glazură de portocale și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună chimenul, ancho, sarea și piperul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți grătarul la mediu. Frecați fiecare raft cu câteva linguri de amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Stropiți cu ulei și grătați până se rumenesc și o crustă așa cum s-a format, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți coastele pe un platou. Folosind prosoape laterale, ridicați grătarul de pe grătar și așezați tigaia de prăjire cu amestecul lichid aburitor deasupra cărbunilor sau sursei de căldură. Întoarceți grătarul la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Întoarceți coastele la grătar, frecați partea în sus, periați cu o parte din glazura de Guava, închideți capacul și continuați să grătați carnea de porc, periați cu glazura de guava la fiecare 10 minute până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. (Dacă lichidul aburitor se evaporă înainte ca coastele să fie fragede, adăugați mai multă soia și apă în tigaie)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Guava
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți coastele de pe grătar pe o tăietură, periați cu mai multă glazură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Tăiați coastele, așezați-le pe un platou și stropiți cu mojo-ul portocaliu-Habanero.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
3 Bețișoare De Covrig
(mequite, Hickory Sau Arin)
8
Combinați toate ingredientele într-o tigaie de prăjire grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Bateți jeleul de guava, muștarul Dijon și sucul de portocale împreună într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pulpă De Miel, Cu Os
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Guava
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Încălziți uleiul într-o tigaie pe arzătorul lateral al grătarului sau pe grătare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la moale. Se amestecă sucul de lămâie, sucul de portocale, zests și habanero și se aduce la fierbere. Gatiti pana se reduce la jumatate, scoateti habanero si condimentati cu sare si piper. Se amestecă cilantro și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Habanero Chili
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru coastele de porc. Coaste de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.