Coaste De Porc Afumate Dulci
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste de porc afumate dulci ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 30 de porții cu 314 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr brun, coaste de porc pentru copii, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste De Porc Afumate Dulci, Coaste De Porc Afumate, și Coaste De Porc Afumate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună sarea, zahărul alb, 2 linguri zahăr brun, piper negru, piper alb, pudră de ceapă, pudră de usturoi, pudră de chili, boia de ardei și chimen într-un castron mic pentru a face frecarea uscată. Frecați amestecul de condimente în coastele din spate ale bebelușului pe toate părțile. Înfășurați bine coastele cu folie de plastic și dați-le la frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de gătit.
Așezați coastele din spate ale bebelușului pe rafturile de sârmă ale fumătorului. Este ok dacă carnea se atinge, dar să nu stivă.
Așezați rafturile într-un fumător, umpleți tigaia pentru fumător cu chipsuri de mere, struguri, pere sau cireșe și aduceți fumătorul la 270 grade F (130 grade C). Fumați timp de 1 oră.
Se amestecă împreună sucul de mere, 1/4 cană de zahăr brun și sosul de grătar.
Ungeți coastele cu sosul la fiecare 30 până la 45 de minute după prima oră. Gatiti coastele in fumator pana cand carnea nu mai este roz si incepe sa se "micsoreze" din oase, 3 pana la 4 ore.
Ungeți sosul pe coaste pentru ultima dată cu 30 de minute înainte ca coastele să fie gata să fie scoase din fumător.
Odată ce coastele sunt gata, înfășurați-le bine cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute. Acest lucru va permite sucurilor să se reabsorbă în carne și să facă coastele umede.