Coaste de miel cu miere și vin

Coaste de miel cu miere și vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 833 calorii, 45g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 215 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Cotlete de miel la grătar cu vin roșu, usturoi și glazură de miere, Vin Roșu Fiert Coaste Scurte, și Coaste Scurte Fierte Cu Vin.
Instrucțiuni
Așezați mielul într-un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mic combinați ceapa, usturoiul, mierea, uleiul, sosul de soia, vinul, piperul, sarea, sucul de lămâie și scorțișoara.
Se amestecă bine și se toarnă amestecul peste tot mielul. Acoperiți și dați la frigider pentru a marina timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 70 de minute sau până când sunt fierte.